lunes, 10 de noviembre de 2008

Ple extraordinari de l´Ajuntament d´Albaida

sessió EXTRAORDINÀRIA del PLE DE LA CORPORACIÓ, que tindrà lloc el dia 11 DE NOVEMBRE DE 2008, al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Albaida, a les DINOU HORES(19’00 H.), a partir d’esta data, els membres de la Corporació tindran al seu abast els expedients relacionats amb els assumptes a tractar en el Ordre del Dia que tot seguit es detalla, a l’objecte que els puguen conèixer abans de deliberar:

O R D R E D E L D I A
PART RESOLUTIVA
1R. DICTAMEN MODIFICACIÓ ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L’IMPOST SOBRE BENS IMMOBLES.
2N. DICTAMEN DETERMINACIÓ DIES FESTIUS LOCALS – NO RECUPERABLES 2009.
3R. DICTAMEN APROVACIÓ CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA GENERALITAT
VALENCIANA I L’AJUNTAMENT D’ALBAIDA PER A LA BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL.
4T. DICTAMEN DENOMINACIÓ CARRERS URBANITZACIÓ PAI U.E.“CAMPS DE BETILLA” (IVVSA)
5È. DICTAMEN CANVI PERIODICITAT SESSIONS ORDINÀRIES COMISSIONS DE COORDINACIÓ D’ÀREA.

jueves, 6 de noviembre de 2008

Boleti Partit Popular Novembre de 2008





Partit Popular Albaida

Estimats albaidins i albaidines:

Una vegada passades les Festes Patronals i de Moros i Cristians i amb la voluntat de no interferir en el el bon ambient que viu la nostra ciutat durant esta cita anual amb les festes majors, des del Partit Popular d’Albaida ens hem vist obligats a respondre, a compartir amb vosaltres algunes reflexions i oferir-vos algunes dades per a que pugueu traure les vostres conclusions, davant les acusacions falses que els socialistes estan extenent. Encara que a nosaltres on ens agrada parlar és en el dia a dia de la nostra població, amb treball i servei.

El partit socialista d’Albaida està, com quasi sempre, manipulant la realitat, vos dona informació que no és exacta i continua en la línea de difamar i atacar personalment al nostre alcalde i als nostres regidors amb la intenció de confondre a la societat.

La primera conclusió que podem traure és clara, quan no troben assumptes per omplir butlletins, pamflets i diaris, recorren a mentir sobre el sou de l’alcalde i dels regidors, a opinar sobre la seua activitat privada i a posar en dubte l’honorabilitat i la transparència del nostre alcalde. Suposem que totes estes acusacions i comentaris venen donats perquè no tenen moltes més coses que dir sobre la gestió municipal, cosa que ens dona prou tranquil·litat perquè significa que molt be ho estarem fent al front de l’ajuntament.

En l’últim butlletí hem observat com els agrada mirar cap al passat i recordar frases que el PP va dir en el seu moment. Però, estan segurs de voler mirar al passat?? Si és així no els importarà que parlem d’on estan els 481.000 euros (80 milions de pessetes)(AFINA) de la recaptació d’impostos de la legislatura socialista, tampoc els importarà que parlem de que l’ajuntament socialista va encomanar una partida de vi Burdeos amb l’anagrama J.B.(Joan Bodí), també podrem parlar de les nombroses factures trobades als calaixos de l’ajuntament sense registrar, o podem parlar de l’enderroc de l’ermita del Roser, dels 100milions de pessetes d’avançament cobrats d’Egevasa hipotecant el preu de l’aigua fins al 2021, també podem parlar de la restauració de la torre del Palau pagada i sense realitzar, o del col·lector trencat que provocava la contaminació del riu, i tantes i tantes desastroses actuacions... Per això, hi han moltes coses al passat que recordar, però pareix que als socialistes se'ls obliden moltes coses, just les coses que més afecten als veïns i veïnes d’Albaida i que ens han portat la situació econòmica actual.

Des del PP d’Albaida volem instaurar un poc de cordura i de sentit comú a totes les informacions manipulades. Però també volem advertir, com hem dit abans, que les nostres paraules no van a sentir-se tant en paper si nò que, fidels al nostre estil, nosaltres parlarem amb treball i amb dedicació i a poc a poc aniran fent-se realitat tots els projectes que estan en marxa i que són molts. Està finalitzant la fase d’elecció del projecte de l’auditori, realitzant-se el polígon del sandón, la nova depuradora, (amb el triple de capacitat que l’actual) ja està en fase de prova, s’ha millorat el circuït de motos amb l’asfalt del pàdoc, les vivendes de VPO estan molt avançades així com la construcció del centre social per a biblioteca i local per als discapacitats i la reforma de les escoles passarel·la i moltes coses... Continuarem mantenint i augmentant els serveis als ciutadans i, com vos vam prometre en les passades eleccions, lluitarem pel futur d’Albaida.

Volíem fer un comentari al respecte del tant comentat sou de l’alcalde. L’alcalde és president i gestor de l’empresa Gestiona i com a tal rep una remuneració, com també la reben tots els regidors, inclosos els socialistes, com a consellers. D’altra banda adjuntem una nòmina de l’alcalde per a que no hi haja lloc al dubte i tots els albaidins i albaidines puguen adonar-se de les mentides que ens han contat els socialistes. Recordem que han publicat que Juan José Beneyto cobra 3.531,42€, mentre que en la nòmina figura la quantitat real de 2.536,13€. Ara podrien explicar-nos perquè han intentat enganyar a la població, nosaltres no tenim cap por en ser transparents i en que els ciutadans disposen de la informació verídica.



A més, volem afegir una dada, ells mateixos publiquen que en l’any 2002 Joan Bodí cobrava 3.005E, hui a l’any 2008, el nostre alcalde Juan José Beneyto cobra 468,87 euros menys que els seu predecessor, esta xifra parla per si mateix.

Recordarem també que les dietes i despeses de viatge les fixa l’estat espanyol i són iguals per a tota la nació, no és una taxa fixada per l’Ajuntament d’Albaida, un altra vegada volien confondre a la població. A més els reptem a que comproven com els membres del PP renuncien a cobrar dietes i despeses de viatge en benefici de l’Ajuntament.

Estem d’acord amb algunes frases, ser alcalde d’Albaida i estar a l’Ajuntament és un honor i a més és una gran oportunitat de treballar pel teu poble i per la seua gent, i estem entregant-se en esta tasca i això és el que pareix que moleste a alguns.

Partit Popular Albaida